Urgenties

In geval van urgentie, contacteer telefonisch het secretariaat via het nummer +32 2 675 75 35 en kies de optie “urgentie” van maandag tem vrijdag tussen 8u en 18u.

U wordt dan doorverbonden met één van de medewerkers die Dr Swimberghe zullen informeren en u een dringende afspraak zullen voorstellen indien mogelijk.

Indien de urgentie zich buiten de werktijden aandient, dan kan u zich tot de dienst Spoedgevallen van het ziekenhuis wenden. De gynaecoloog van wacht zal zich over u ontfermen indien Dr Swimberghe niet beschikbaar is.

Urgenties tijdens de zwangerschap

Voor urgente problemen tijdens de zwangerschap verder dan 16 weken, wordt u meestal direct doorverwezen naar de verloskamer. Een verloskundige zal u verwelkomen en Dr Swimberghe contacteren.

In geval van twijfel kan u steeds de verloskamer van het CHIREC DELTA ziekenhuis contacteren via +32 2 434 82 73-74. Het team ter plaatse zal u advies geven.

In geval van afwezigheid van Dr Swimberghe, zal de gynaecoloog van wacht of één van haar collega’s u verder helpen.

Voor minder dringende problemen kunt u best contact opnemen met het secretariaat om een afspraak te organiseren op kort termijn.

grossesse
Top